Siirry suoraan sisältöön
Home » Uutiset » Aasia vuonna 2024 – mitä, missä milloin? Osa II

Aasia vuonna 2024 – mitä, missä milloin? Osa II

Mikä on K-popin jälkeen Etelä-Korean uusin K-trendi? Korean Frozen Food! Pakasteet eivät olen enää vain helppoja ja halpoja, vaan teknologian kehittymisen myötä ne tarjoavat kulinaristisia elämyksiä siinä missä tuoreista raaka-aineista valmistetut ruoat.

No entä mikä on Japanin uusin ”terveysjuomabuumi”? Alkoholiton olut! Japanilaiset juovat maailman seitsemänneksi eniten olutta, mutta terveystietoiset kuluttajat haluavat nykyään oluensa alkoholittomana.

Mikä on Aasian merkittävin mikrosirutapahtuma? Semicon Taiwan syyskuussa! 50 000 kävijää, 3 000 näytteilleasettajaa ja 950 globaalia mikrosirujättiä. Jos toimit alalla, se on ”the must” paikka näkyä ja kuulua.

Tiesitkö muuten, että monet Aasian kehittyvät markkinat, kuten Indonesia, Thaimaa ja Vietnam tarjoavat bisnesmahdollisuuksia eritoten digitalisaation ja tietoliikenteen, kestävän ja älykkään kaupunkirakentamisen, energiateknologian ja metsätalouden aloilla. Myös koulutus- ja terveysaloilla suomalaisille palvelu- ja teknologiainnovaatioille on kysyntää.

Mutta mikä Aasian markkinoista olisi paras juuri sinun yrityksellesi? Seven Stones Finland yhdessä Asian Insidersin ja Seven Stones Indonesian kanssa auttaa tunnistamaan potentiaalisimmat markkinat ja testaamaan tuotteiden ja palveluiden markkinasopivuuden. Perusteellisen analyysin kautta yritysjohdon on mahdollista välttää virhearviointeja ja niihin liittyviä kustannuksia sekä minimoida riskejä. Lopputuloksena on Go tai No-Go -päätös markkinalle menosta.

Lue lisää Asian Insidersin markkinakatsauksista: https://asianinsiders.com/insights/articles/

Varaa johtotiimillesi maksuton keskustelutuokio ja aloita matkasi Aasiaan kanssamme: tanja@sevenstonesindonesia.com.