Siirry suoraan sisältöön
Home » Uutiset » Sähköajoneuvobuumi jatkaa kasvuaan Aasiassa – nyt on oikea hetki hypätä kasvuun mukaan

Sähköajoneuvobuumi jatkaa kasvuaan Aasiassa – nyt on oikea hetki hypätä kasvuun mukaan

Siirtyminen sähköajoneuvoihin kiihtyy eri puolilla maailmaa valtioiden ja yritysten johtajien sitoutuessa ilmastotavoitteisiin ja hiilineutraalisuuteen. Aasialla maailman väkirikkaimpana talousmahtina on iso rooli EV-markkinoilla.

”Kiivaan kaupungistumisen ja kasvavan keskiluokan ansiosta yrityksillä, jotka harkitsevat investoimista EV-infrastruktuuriin Aasiassa, on valtavasti potentiaalia”, Asian Insidersin toimitusjohtaja Jari Hietala arvioi.

Kiina ja Intia ovat jo pelkästään väkirikkaudellaan sähköajoneuvojen tuotannon ja infrastruktuurin jättimaita, mutta akkumineraalimaalla Indonesialla on kaikki edellytykset nousta EV-teollisuuden kärkeen. Japani on jo pitkällä EV-infran rakentamisessa. Sillä on käytössään jo noin 30 000 latauspistettä, mutta suunnitteilla on jopa 300 000 uuden latauspisteen rakentaminen vuoteen 2030 mennessä. Myös Etelä-Koreassa, Malesiassa ja Thaimaassa EV-tuotanto ja infran rakentaminen käy kuumana.

Lue Asian Insidersin markkinakatsaus: https://asianinsiders.com/2023/11/02/planning-for-ev-infrastructure-in-asia/

Varaa johtotiimillesi maksuton keskustelutuokio ja aloita matkasi Aasiaan kanssamme: tanja@sevenstonesindonesia.com.

Seven Stones Finland etsii suomalaisia kestävän kehityksen innovaatioita ja investointeja ja avaa markkinoita Aasiaan kumppaneidensa Asian Insidersin ja Seven Stones Indonesian kanssa.