Siirry suoraan sisältöön
Home » Uutiset » Seven Stones Finland liittyy Asian Insidersin kansainväliseen verkostoon

Seven Stones Finland liittyy Asian Insidersin kansainväliseen verkostoon

Kansainvälistämisyritykset Asian Insiders ja Seven Stones Finland kumppanoituvat edistääkseen suomalaisinnovaatioiden ja -investointien pääsyä Aasian markkinoille.

Asian Insiders on vuonna 2020 perustettu kansainvälistämisverkosto, jonka maakohtaiset asiantuntijat toimivat eri puolilla Aasiaa; Intiassa, Japanissa, Kaakkois-Aasian maissa, Kiinassa ja Hongkongissa sekä Koreassa. Ydinpalveluita ovat markkinoiden avaaminen ja myyntikanavien kehittäminen sekä hankintojen, ulkoistamisten ja operatiivisten toimintojen toteutus.

”Jokaisella kumppanillamme on pitkä kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja yhteyksien luomisesta omalla alueellaan. Meidän avullamme on mahdollista päästä yhdelle tai useammalle markkinalle Aasiassa”, Asian Insidersin toimitusjohtaja Jari Hietala toteaa.

Hietalalla itsellään on 30-vuotinen kokemus yritysten kansainvälistämisestä Aasian ja Tyynenmeren alueella.

Viime vuonna perustettu Seven Stones Finland etsii Indonesiaan sopivia suomalaisinnovaatioita tarjoten kaiken kattavat yrityspalvelut kumppaninsa Seven Stones Indonesian kanssa.

”Kumppanuus Asian Insidersin kanssa tarkoittaa sitä, että nyt pystymme skannaamaan markkinamahdollisuudet Indonesian lisäksi kaikkialle Aasiaan”, Seven Stones Finlandin toimitusjohtaja Tanja Harjuniemi hehkuttaa.

Harjuniemi on toiminut kymmenen vuotta Indonesiassa ja muissa Kaakkois-Aasian maissa viestinnän, tutkimuksen ja nyttemmin liiketoimintakehityksen parissa.

Aasia tarjoaa valtavat markkinamahdollisuudet useilla eri toimialoilla, mutta parhaan markkinan valinta edellyttää aina maakohtaista tuntemusta ja verkostoa.

”Verkostomme avulla löydämme juuri oikeat markkinat kullekin suomalaisratkaisulle ja autamme niiden avaamisessa”, vakuuttavat Harjuniemi ja Hietala.

Lisätietoja:

Jari Hietala

Asian Insiders

jari.hietala(a)asianinsiders.com

Tanja Harjuniemi

Seven Stones Finland

tanja(a)sevenstonesindonesia.com