Siirry suoraan sisältöön
Home » Uutiset » Balin lomasaarelle rakennetaan terveysturismin keskusta

Balin lomasaarelle rakennetaan terveysturismin keskusta

Bali on Indonesian matkailumekka surffirantoineen ja joogaretriitteineen. Ennen koronaa saarella vieraili kymmenisen miljoonaa ulkomaista turistia vuosittain.

Nyt Sanurin rannalle rakennetaan yli 40 hehtaarin kokoista terveysmatkailun erityistalousaluetta. Alueelle houkutellaan maailmanluokan sairaaloita ja terveys- ja hyvinvointialan yrityksiä, ja sinne perustettavat yritykset voivat saada erilaisia kannustimia, kuten veroetuja.

Terveysmatkailun kohderyhmänä eivät niinkään ole ulkomaiset matkailijat vaan ensisijaisesti indonesialaiset itse. Vuosittain yli kaksi miljoonaa indonesialaista hakeutuu muihin maihin, kuten Singaporeen ja Malesiaan laadukkaiden ja luotettavien terveyspalveluiden äärelle Indonesian menettäessä yli kuuden miljardin dollarin tulot. Tavoitteena on, että 4-8 prosenttia tästä porukasta hakeutuu jatkossa Sanuriin.

Me Seven Stones Finlandissa ja Seven Stones Indonesiassa uskomme, että Indonesia on yksi maailman houkuttelevimmista investointien kohdemaista tulevaisuudessa. Oletko sinä koskaan miettinyt vientiä, bisnestä ja sijoittamista Indonesiaan?

Lue lisää Invest Indonesia -bisnesjulkaisusta: https://investindonesia.co.id/2022/11/02/will-balis-sanur-become-a-hub-for-health/

Kuva: Stoorisoppi