Siirry suoraan sisältöön
Home » Uutiset » EV-ekosysteemiyritykset kisaavat sähköisen tulevaisuuden kärkipaikoista Indonesiassa

EV-ekosysteemiyritykset kisaavat sähköisen tulevaisuuden kärkipaikoista Indonesiassa

Indonesian tavoitteena on saavuttaa hiilineutraalius vuoteen 2060 mennessä, minkä saavuttamisessa sähköajoneuvotuotannon lisääminen ja siihen liittyvän ekosysteemin rakentaminen ovat tärkeimpiä keinoja.

Tavoite on kieltämättä kunnianhimoinen, sillä 275-miljoonaisen väestön liikenteen sähköistäminen kuulostaa megalomaaniselta hankkeelta. Indonesialla on kuitenkin ässä hihassaan; se hallinnoi maailman merkittävimpiä akkumineraalivarantoja.

”Viimeisen vuoden aikana indonesialaiset ovat toden teolla kiinnostuneet sähköajoneuvoista. Yhä useammat sähkömoottoripyörien ja -autojen valmistajat ovat esillä messuosastoilla, ja latauspisteitä on alkanut ilmestyä katukuvaan. Samaan aikaan valtio tukee EV-siirtymää lainsäädännöllä ja taloudellisesti”, Seven Stones Indonesian toimitusjohtaja Terje Nilsen sanoo.

Kansainvälisen uusiutuvan energian järjestön IRENAn mukaan sähköajoneuvojen kasvu Kaakkois-Aasiassa voi nousta yli 20 prosenttiin jo vuoteen 2025 mennessä.

”Tämä ennuste on vaikuttava, kun otetaan huomioon koko alueen 685-miljoonainen väestö, ja nopeasti kasvavat ja kehittyvät markkinat”, Nilsen tiivistää.

Lue lisää: https://sevenstonesindonesia.com/are-there-investment-opportunities-in-indonesias-ev-ecosystem/

SSI auttaa ulkomaisia investoreita etsimään ympäristövastuullisia bisneskohteita Indonesian kasvavilta markkinoilta ja etabloitumaan esimerkiksi perustamalla yrityksen tänne. Jos olet miettinyt vientiä, bisnestä tai sijoittamista Indonesiaan, ota yhteyttä SSI:n Suomi-tiimin vetäjään: tanja@sevenstonesindonesia.com.