Siirry suoraan sisältöön
Home » Uutiset » Haluatko kuulla suomalaisyritysten menestystarinoita Indonesiasta?

Haluatko kuulla suomalaisyritysten menestystarinoita Indonesiasta?

Ilmoittaudu mukaan Suomi-Kaakkois-Aasia kauppayhdistyksen järjestämään kaikille avoimeen hybriditilaisuuteen torstaina 15.2.2024 klo 9-11 ja kuulet uusimmat uutiset ja kiinnostavimmat kokemukset suoraan onlinena Indonesiasta.

Indonesia on yksi maailman kiinnostavimpia markkinoita. Se on väestöltään maailman neljänneksi suurin valtio ja Kaakkois-Aasian suurin talous. Lisäksi se on rakentamassa uutta pääkaupunkia Nusantaraa tyhjästä. Team Finland -verkosto Indonesiassa on tunnistanut markkinatarpeita erityisesti digitalisaation ja tietoliikenteen, kestävän ja älykkään kaupunkirakentamisen, energiateknologian ja metsätalouden aloilla. Myös koulutus- ja terveysaloilla suomalaisille palvelu- ja teknologiainnovaatioille on kysyntää.

Suurlähettiläs Pekka Kaihilahti tuo tervehdyksensä Indonesian ajankohtaisesta tilanteesta ja Business Finlandin erityisasiantuntija Nina Jacoby alustaa Indonesian liiketoimintamahdollisuuksista ja erityispiirteistä. Kuulemme myös kaksi tarinaa suomalaisyrityksistä Indonesiassa: StyleDoublerin Eetu Raudas ja Helvarin Amalan Kanagaratnam kertovat kokemuksistaan maassa. Näiden lisäksi NordCham Indonesian Magnus Ramstad Dahl kertoo pohjoismaisten yritysten yhteistyötä Indonesiassa.

Lue lisää ja ilmoittaudu: https://kauppayhdistys.fi/event/menestystarinoita-indonesiasta-success-stories-from-indonesia-15-2-2023/