Siirry suoraan sisältöön
Home » Uutiset » Indonesian kysyntä korkean teknologian lääkinnällisille laitteille kiihtyy vuosi vuodelta

Indonesian kysyntä korkean teknologian lääkinnällisille laitteille kiihtyy vuosi vuodelta

Vuosikymmen sitten Indonesia käynnisti kunnianhimoisen sairausvakuutusuudistuksen, jonka tavoitteena on tarjota universaali terveydenhoito koko väestölle. Nyt sen piirissä on jo 252 miljoonaa kansalaista eli 90 prosenttia väestöstä.

Samanaikaisesti kasvun ja kehityksen myötä väestö on keskiluokkaistunut ja kaupungistunut, ja saanut vaivoikseen niin sanotut elintasosairaudet, kuten diabeteksen, liikalihavuuden ja korkean verenpaineen.

Tämä on tarkoittanut investointeja sekä nykyisten terveydenhoitoyksiköiden kapasiteetin parantamiseen että uusien yksiköiden rakentamiseen. Tämä puolestaan on luonut valtavan kysynnän kehittyneille lääkinnällisille laitteille, joita ei kuitenkaan ole saatavilla Indonesialla itsellään vaan 88 prosenttia niistä tuodaan ulkomailta.

Lue Healthtech Finlandille kirjoittamani katsaus Indonesian terveysteknologiamarkkinoihin ja säätely-ympäristöön:
https://healthtech.teknologiateollisuus.fi/fi/ajankohtaista/blogi/suomalaiselle-terveysteknologialle-uusia-markkinoita-indonesiasta
Seven Stones Finland yhteistyössä Terveysteknologia ry – Healthtech Finlandin kanssa!

Seven Stones Finland etsii Aasiaan sopivia suomalaisinnovaatioita ja -investointeja tarjoten kaiken kattavat yrityspalvelut kumppaneidensa Seven Stones Indonesian ja Asian Insidersin kanssa. Ota yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan keskustelutuokioon kanssamme: tanja@sevenstonesindonesia.com.