Siirry suoraan sisältöön
Home » Uutiset » Kaakkois-Aasian tiikeri – Indonesia – on hereillään

Kaakkois-Aasian tiikeri – Indonesia – on hereillään

Vaikka viime vuosina kaikki odot­ta­ma­ton on käynyt toteen – ko­ro­na­pan­de­mia, lock­dow­nit, Ukrainan sota ja kiihtyvä inflaatio – Indonesia on vaih­ta­mas­sa vaih­det­taan uuteen kul­ta­kau­teen.

Tänä vuonna Indonesia viettää 77-vuo­tis­syn­ty­mä­päi­vään­sä ja toimii G20-puheenjohtajamaana. Maailmanpankin viimeaikaiset raportit ovat yleisesti ottaen olleet myönteisiä Indonesian talousnäkymille, ja luot­to­luo­ki­tus­lai­tos Fitch Ratings on myöntänyt BBB-luokituksen, mikä vahvistaa sijoittajien luottamusta ja helpottaa liiketoimintaa.

Valtion tulot ovat kasvaneet merkittävästi, maahan on tehty ennätysmäärä investointeja ja maassa on kukoistava digitaalitalous ja kasvuyritysalusta. Indonesia on tällä hetkellä maailman viidenneksi suurin kasvuyritysalusta, jossa on 2 346 startupia mukaan lukien kaksi decacornia ja kahdeksan unicornia.

Me Seven Stones Finlandissa ja Seven Stones Indonesiassa uskomme myönteisen ja luovan ajattelutavan voimaan. Yritämme auttaa yrityksiä kasvamaan kannustamalla investointeihin ja kan­sain­vä­lis­ty­mi­seen.

Lue lisää bisnesjulkaisu BaliExpatista: https://baliexpat.com/2022/08/03/indonesias-golden-age-the-tiger-is-awake/

Kuva: BaliExpat