Siirry suoraan sisältöön
Home » Uutiset » Mielessä bisnesidea, jonka haluaisit toteuttaa Indonesian Balilla?

Mielessä bisnesidea, jonka haluaisit toteuttaa Indonesian Balilla?

Bali voi tarjota paljon muutakin suomalaisyrittäjille kuin hotellin tai joogastudion perustamisen, tai diginomadiksi ryhtymisen.

Turismi Balilla elää taas koronan jälkeen nousukauttaan, ja kasvaakseen vastuullisesti, se tarvitsee innovaatioita avukseen. Kuinka ratkaista esimerkiksi matkailun aiheuttamia ympäristöhaittoja, kuten jäteongelmaa, vesistressiä ja luontokatoa? Kuinka säästää energiaa ja sujuvoittaa liikennettä? Kuinka valjastaa digitalisaatio palvelemaan paikallisyhteisöjä ja -yrittäjiä sekä matkailijoita? Jos sinulla on esimerkiksi näihin teemoihin sopiva bisnesidea mielessä, tervetuloa Balille ja Indonesiaan.

Lue Seven Stones Indonesian artikkeli, mitä kaikkea sinun pitää tietää liiketoiminnan aloittamisesta Balilla: https://sevenstonesindonesia.com/starting-a-business-in-bali/

Tässä vielä tiiviistetysti asiantuntijamme Nadhifah Agusalim vinkit:

  • Haasteita yritystoiminnan aloittamisessa ovat monimutkainen säätely-ympäristö, kova markkina- ja kilpailutilanne ja puutteellinen infrastruktuuri.
  • Mahdollisuuksia puolestaan ovat matkailualan kasvu, kukoistava ekspattiyhteisö ja alhaiset liiketoiminta- ja elinkustannukset.
  • Yritystoiminnan aloittaminen, kuten yrityksen perustaminen ja erilaisten lupien hakeminen on helpottunut online-järjestelmien myötä, mutta kannattaa ottaa kumppaniksi Seven Stones Indonesian kaltainen yrityskehitystalo, joka auttaa navigoimaan markkinoille pääsyssä ja bisneksen kehittämisessä.

Jos olet miettinyt vientiä, bisnestä tai sijoittamista Indonesiaan, ota yhteyttä: tanja@sevenstonesindonesia.com.