Siirry suoraan sisältöön
Home » Uutiset » Nordic Night Kaakkois-Aasian suurimman talouden ytimessä Jakartassa

Nordic Night Kaakkois-Aasian suurimman talouden ytimessä Jakartassa

11.3.2023

Pohjoismaiset lähetystöt Indonesiassa järjestivät Nordic Night -tapahtuman torstaina 9. maaliskuuta Jakartassa. Tapahtumaan osallistui kahdeksisen sataa indonesialaista ja pohjoismaista vaikuttajaa.

Pääasiana oli verkostoituminen hyvän ruuan, juoman ja musiikin parissa. Tarjolla oli tietysti pohjoismaalaisia herkkuja kuten lohta ja lihapullia, ja Finlandia-votkaa. Ja vinkki Suomeen, jossa käyntikorteista on monin paikoin luovuttu, että täällä tällaisia tilaisuuksia varten niitä kannattaa ottaa riittävästi mukaan.

Samalla pohjoismaiset yritykset esittäytyivät tapahtumassa. Suomesta mukana olivat Seven Stones Finland yhdessä kumppaninsa Seven Stones Indonesian kanssa, lippulaivayhtiöt Kone, Metso:Outotec, Nokia, Valmet ja Wärtsilä sekä kiertotalousyritys Block Solutions ja mittalaitevalmistaja Vaisala.

Terima kasih! Kiitos!

Indonesia on Kaakkois-Aasian suurin talous ja tarjoaa valtavia mahdollisuuksia suomalaisyrityksille. Autamme suomalaisia ja ulkomaisia yrityksiä ja investoreita löytämään bisneskohteita Indonesian kasvavilla markkinoilla.

Jos mietit bisnestä tai sijoittamista Indonesiaan, ota yhteys SSI:n Suomi-tiimin vetäjään: tanja@sevenstonesindonesia.com