Siirry suoraan sisältöön
Home » Uutiset » Oletko miettinyt digi-investointia Indonesiaan? Nyt on aika aloittaa matka Indonesian digimarkkinoille kanssamme

Oletko miettinyt digi-investointia Indonesiaan? Nyt on aika aloittaa matka Indonesian digimarkkinoille kanssamme

18.7.2023

Esimerkiksi investoinnit datakeskuksiin ovat kovassa kasvussa. Datakeskuskapasiteetti saavutti 200 megawattia viime vuoden lopussa ja tälle vuodelle kasvua odotetaan 50% eli 100 megawattia lisää.

Kapasiteetti 275-miljoonaisessa Indonesiassa on henkeä kohden vielä vain 0,6 wattia, kun taas esimerkiksi Japanissa se on 6 wattia ja Singaporessa 60 wattia. Kapasiteetin arvioidaan nousevan yli yhteen gigawattiin lähivuosien aikana. Tämä totta kai tarkoittaa, että kasvunäkymät ovat huikeat.

Seven Stones Indonesian kokenut asiantuntijatiimi palvelee suomalaisyrityksiä markkinoiden avaamisesta ja kumppaneiden etsinnästä aina yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen. Varaa johtotiimillesi puolen tunnin ilmainen pikakelaus markkinoihin: tanja@sevenstonesindonesia.com.

Lue lisää bisnesjulkaisu Invest Indonesiasta: https://investindonesia.co.id/2023/04/12/growing-interest-in-data-centre-investments/