Siirry suoraan sisältöön
Home » Uutiset » Onko sinulla mielessä Indonesiaan tai muualle Aasiaan sopiva kehitysinnovaatio?

Onko sinulla mielessä Indonesiaan tai muualle Aasiaan sopiva kehitysinnovaatio?

Seven Stonesin Jakarta-Suomi-tiimi kokoontui tämän viikon alussa analysoimaan kuluvan vuoden tuloksia ja suunnittelemaan tulevaa toimintaa. Toimintavuoden aikana tiimi kartoitti ja kontaktoi sellaisia Indonesiaan sopivia suomalaisratkaisuja, jotka jollain tavalla ratkaisevat maan kestävän kehityksen haasteita. Kiitos Seven Stonesille ensimmäisestä yhteisestä toimintavuodesta.

Samalla osa tiimiläisistä osallistui Team Finlandin järjestämään kiertotalousfoorumiin Jakartassa. Tapahtuma keräsi yli kaksi sataa osallistujaa Indonesiasta ja Suomesta sekä muista ASEAN- ja EU-maista. Tavoite on ”tasoittaa tietä” Kaakkois-Aasian maille hiilineutraaliin kiertotalousyhteiskuntaan. Kiitos Team Finlandille maailmanluokan kiertotaloustapahtumasta.

Seven Stones Finland etsii Aasiaan sopivia suomalaisinnovaatioita ja -investointeja ja avaa markkinoita kumppaneidensa Seven Stones Indonesian ja Asian Insidersin kanssa. Varaa johtotiimillesi maksuton keskustelutuokio ja aloita matkasi Aasiaan kanssamme: tanja@sevenstonesindonesia.com.