Siirry suoraan sisältöön
Home » Uutiset » Semangat Indonesia! Indonesian nuoret olivat kovin yllättäjä globaalissa nuorisotutkimuksessa.

Semangat Indonesia! Indonesian nuoret olivat kovin yllättäjä globaalissa nuorisotutkimuksessa.

Indonesia on maailman neljänneksi väkirikkain maa täynnä nuorta energiaa. Maan 145 miljoonaa Zoomeria ja Milleniaalia kokevat yhteisössänsä yhdenvertaisuutta ja osallisuutta sekä rauhaa ja turvallisuutta. He kokevat myös työllistymismahdollisuutensa erittäin hyviksi.

Tämä käy ilmi Global Youth Development -indeksistä, jossa on mukana 183 maailman maata. Kokonaissijoituksessa Indonesia yltää vasta sijalle 77, mutta se on parantanut sijoitustaan eniten viimeisen vuosikymmenen aikana.

Indonesia nousi yhdenvertaisuudessa ja osallisuudessa sijalle 7, työllisyydessä ja mahdollisuuksissa sijalle 9, poliittisessa ja kansalaisvaikuttamisessa sijalle 10 ja rauhassa ja turvallisuudessa sijalle 11. Sen sijaan koulutuksen (sija 99) ja terveyden ja hyvinvoinnin (sija 126) Indonesian nuoret kokivat erittäin huonoiksi.

Lue lisää: https://thecommonwealth.org/innovation/youth-development-index?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2hUIcj-vhciCmIkBVJARC8dCpR-w87KEbXCXuv5qWbPczLH8Oc1vI2uXo_aem_AY3xSATNSyrrbHDetocfDrEGGoiYHCXzjWyb47hMQPmQzH6KaQdePwusfoViCS6hKOKX7DsrJIXBbz8ylER4iny4

Kiinnostuitko Indonesian demografisesta valttikortista maailman markkinoilla? Ota yhteyttä ja varaa johtotiimillesi keskustelutuokio: tanja@sevenstonesindonesia.com. Seven Stones Finland etsii Aasiaan sopivia suomalaisratkaisuja ja avaa markkinoita kumppaneidensa Asian Insidersin ja Seven Stones Indonesian kanssa.