Siirry suoraan sisältöön
Home » Uutiset » Team Finland kutsuu älykkään ja kestävän kaupunkirakentamisen yrityksiä vierailulle Indonesiaan tammikuussa

Team Finland kutsuu älykkään ja kestävän kaupunkirakentamisen yrityksiä vierailulle Indonesiaan tammikuussa

Indonesia rakentaa uuden pääkaupungin tyhjästä. Nusantaraksi nimetty kaupunki on suurin kaupunkirakentamisen hanke Indonesiassa tulevina vuosikymmeninä. Se tarjoaa suomalaisyrityksille mahdollisuuksia sekä perusinfrastruktuurin rakentamisessa että palvelujen digitalisoinnissa.

Yritysvierailu on suunnattu suomalaisyrityksille, jotka tarjoavat digitaalisia ja kestävän kehityksen ratkaisuja liikenteeseen, energiantuotantoon ja sähköverkkoihin sekä jätehuoltoon.

Vierailu tapahtuu maan nykyisessä pääkaupungissa Jakartassa 29.-31.1., jonka jälkeen 1.-2.2. yrityksillä on mahdollisuus vierailla paikan päällä Nusantarassa, Borneon saarella. Ilmoittautuminen päättyy 30.11. Lue lisää: https://www.businessfinland.fi/en/whats-new/events/business-delegations/2023/team-finland-visit-to-indonesia

Seven Stones Finland on paikan päällä Indonesiassa ja etsii tänne sopivia suomalaisinnovaatioita ja -investointeja ja avaa markkinoita paikallisen kumppaninsa Seven Stones Indonesian kanssa. Varaa johtotiimillesi maksuton keskustelutuokio ja aloita matkasi Indonesiaan kanssamme: tanja@sevenstonesindonesia.com.