Siirry suoraan sisältöön
Home » Uutiset » Kansainväliset kehitysrahoittajat investoivat kehittyvien maiden vihreään kasvuun

Kansainväliset kehitysrahoittajat investoivat kehittyvien maiden vihreään kasvuun

Kansainväliset kehitysrahoittajat, kuten Maailmanpankki, Aasian kehityspankki ja Euroopan investointipankki rahoittavat vuosittain satojen miljardien edestä kestävän kehityksen hankkeita.

Kestävän kehityksen rahoituksesta keskusteltiin Team Finland -verkoston järjestämässä ASEAN-maiden kiertotalousfoorumissa Indonesian Jakartassa viime viikolla. Se keräsi yli kaksisataa osallistujaa ja kymmeniä puhujia Indonesiasta ja Suomesta sekä muista ASEAN- ja EU-maista. Seven Stonesin tiimi oli paikan päällä tapahtumassa.

Kehitysrahoittajien toimintaa ohjaavat YK:n kestävän kehityksen tavoitteet ja ne edellyttävät investointiensa tuottavan tavoiteltuja kehitysvaikutuksia, kuten vähähiilistä ja resurssitehokasta talousmallia, joka edistää hyvinvointia ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta.

Esimerkiksi Euroopan investointipankin prioriteettina on luotottaa hankkeita, jotka hillitsevät ilmastonmuutosta ja edistävät siihen sopeutumista, rakentavat taloudellista ja yhteiskunnallista infrastruktuuria ja kehittävät yksityistä sektoria, kuten pieniä ja keskisuuria yrityksiä.

Lue lisää HAUS:n julkaisemasta artikkelista: https://haus.fi/ajankohtaista/kansainvaliset-kehitysrahoittajat-investoivat-kehittyvien-maiden-vihreaan-kasvuun/

Varaa johtotiimillesi maksuton keskustelutuokio ja aloita matkasi Aasiaan kanssamme: tanja@sevenstonesindonesia.com. Seven Stones Finland etsii Aasiaan sopivia suomalaisinnovaatioita ja -investointeja ja avaa markkinoita kumppaneidensa Seven Stones Indonesian ja Asian Insidersin kanssa.