Siirry suoraan sisältöön
Home » Uutiset » Kestävän kehityksen innovaatioilla kohti Kaakkois-Aasian kasvumarkkinoita

Kestävän kehityksen innovaatioilla kohti Kaakkois-Aasian kasvumarkkinoita

Business Finlandin ja Ulkoministeriön yhteinen Developing Markets Platform (DevPlat) tarjoaa lisärahoitusta YK:n kestävän kehityksen mukaisiin innovaatioihin kehittyvissä maissa. Kehitys- ja investointiasiantuntijat Minh Lam ja Tarja Kuokkanen koordinoivat kolmevuotista hanketta ja tukevat suomalaisyrityksiä kohdemarkkinoilla Indonesiassa ja Filippiineillä.

Hankkeen tavoitteena on, että suomalaisyritykset yhdessä paikallisten kumppaneidensa kanssa kehittävät uusia ratkaisuja tai bisnesmalleja, jotka ottavat huomioon YK:n kestävän kehityksen tavoitteet.

Lue lisää: https://haus.fi/ajankohtaista/kestavan-kehityksen-innovaatioilla-kohti-maailman-kasvumarkkinoita/

  • DevPlat-tuki on lisärahoitus olemassa oleviin tai vuoden sisällä päättyneisiin Business Finlandin rahoittamiin TKI-hankkeisiin, jotka soveltuvat kehittyville markkinoille.
  • Rahoitusta voi käyttää esimerkiksi TKI-rahoituksella kehitettyjen ratkaisujen edelleenkehittämiseen ja pilotointiin, liiketoimintamallin kehittämiseen ja testaamiseen, tai jakeluverkoston kehittämiseen ja rahoittajien tunnistamiseen.
  • Rahoituksella voidaan kattaa asiantuntijapalveluiden ostoja paikallisilta kumppaneilta ja yhteiskehittämiseen liittyviä omia palkkakustannuksia kohdemaassa.
  • Avustusta voi saada enimmillään 200 000 euroa ja korkeintaan 75 prosenttia kustannuksista.
  • DevPlat-haku on käynnissä ympäri vuoden.

Onko sinulla mielessä Indonesiaan tai muualle Aasiaan sopiva kehitysinnovaatio? Ota yhteyttä ja varaa johtotiimillesi puolen tunnin maksuton katsaus markkinoihin: tanja@sevenstonesindonesia.com.

Seven Stones Finland etsii Aasiaan sopivia suomalaisinnovaatioita ja -investointeja ja avaa markkinoita kumppaneidensa Seven Stones Indonesian ja Asian Insidersin kanssa.