Siirry suoraan sisältöön
Home » Uutiset » Makrodatan varassa suunnistaminen Aasian markkinoilla on aika mahdotonta

Makrodatan varassa suunnistaminen Aasian markkinoilla on aika mahdotonta

Vaikka makrodata tuuttaa täysillä, että ”nyt on oikea aika mennä markkinalle, älä jää pähkimään”, parhaan markkinan valinta on aina ainutlaatuinen ja toimialakohtainen harjoitus, jossa verrataan markkinamittareita yrityksen tuotteisiin ja palveluihin sekä kilpailutilanteeseen.

Maailman kasvumarkkinat löytyvät kehittyvistä maista. Samaan aikaan kun Suomen suurimpien vientikumppaneiden, euroalueen ja Yhdysvaltojen, talouskasvu hidastuu ensi vuonna, Aasian kehittyvät taloudet tahkoavat yli viiden prosentin kasvua. Maailmanpankin ennusteen mukaan esimerkiksi väkirikkaiden Filippiinien talous kasvaa ensi vuonna 5,9 %, Indonesian 4,9 %, Intian 6,3 % ja Vietnamin 6,2 %. Mutta mikä näistä tai muista Aasian maista on paras markkina juuri sinun yrityksellesi?

”Markkinavalintaa ei kannata perustaa makrodataan, markkinan teoreettiseen kokoon tai talouden kehitysvaiheeseen. Yleiset tiedot eivät yleensä vahvista minkään markkinan sopivuutta tuotteellesi tai palvelullesi”, Asian Insidersin toimitusjohtaja Jari Hietala sanoo.

Markkinavalinnan tarkoituksena on tunnistaa tarkasti potentiaalisimmat markkinat ja analyysin lopputuloksena on Go tai No-Go -päätös markkinalle menosta. Asian Insidersin Best Markets -palvelu on järjestelmällinen ja testattu menetelmä markkinasopivuuden arvioimiseksi.

”Kunnollisen analyysin kautta yritysjohdon on mahdollista välttää virhearviointeja ja niihin liittyviä kustannuksia sekä minimoida riskejä. Markkinavalinta ei ole markkinatutkimus, eikä jakelija- tai kumppanihaku. Nämä ovat eri prosesseja ja tehdään vasta, kun uusi markkina on määritetty.”

Seven Stones Finland yhdessä Seven Stones Indonesian ja Asian Insidersin kanssa auttaa yrityksiä Aasian markkinoille; Intiassa, Japanissa, Kaakkois-Aasian maissa, Koreassa, Kiinassa ja Hongkongissa sekä Taiwanissa.

”Jokaisella maakohtaisella kumppanillamme on pitkä kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja yhteyksien luomisesta omalla alueellaan. Meidän avullamme on mahdollista päästä yhdelle tai useammalle markkinalle Aasiassa”, Hietala tiivistää.

Ota yhteyttä ja varaa johtotiimillesi keskustelutuokio tiimimme kanssa: tanja@sevenstonesindonesia.com. Se on maksuton, eikä velvoita jatkotoimiin.

Lue lisää: https://asianinsiders.com/2023/10/11/to-determine-your-best-asian-market-requires-a-detailed-comparative-study/