Siirry suoraan sisältöön
Home » Uutiset » Singapore on monille suomalaisyrityksille portti Indonesiaan

Singapore on monille suomalaisyrityksille portti Indonesiaan

Singapore on yksi maailman kehittyneimmistä talouksista ja Maailmanpankki rankkaa sen Ease of Doing Business -indeksissä kakkoseksi Uuden Seelannin jälkeen. Singaporea pidetäänkin porttina Kaakkois-Aasian kasvaville ja kehittyville markkinoille, sillä yrityksen perustaminen sinne helpompaa kuin esimerkiksi suoraan Indonesiaan. Indonesia kuitenkin houkuttaa valtavilla markkinoillaan ja huikeilla kasvuluvuillaan.

Finnish Business Council (FBC) ja Suomen suurlähetystö Singaporessa järjestivät 13.2.2023 tapahtuman, jossa suomalaisyritykset Singaporessa esittelivät toimintaansa.

Mukana olivat AEE, Abloy, Glasir Asgard edustaen suomalaisbrändejä Arabia, Fiskars ja Iittala, Iceye, IQM, Innovation Home, Kone, Raute, Riverrecycle, UpCloud, UPM ja Zeal Sourcing. Tapahtuma järjestettiin suomalaishenkisessä ympäristössä HUONEella.

Seven Stones Finland osallistui tapahtumaan todetakseen ilolla ja innolla Indonesian olevan monen suomalaisyrityksen agendalla. Yrityksistä Abloy ja Kone ovat olleet jo pitkään läsnä Indonesiassa, Raute ja Riverrecycle ovat etabloitumassa Indonesiaan ja IQM ja Glasir Asgard puolestaan tutkivat markkinoita tulevaisuutta varten.

Vierailimme myös suomalaisessa coworking -tilassa Innovation Home Singaporessa, jossa Viivi Avellanin ja Milla Kantolan kanssa keskustelimme Kaakkois-Aasian kasvumarkkinoista. ”Kasvu on nyt ja tulevaisuudessa Kaakkois-Aasiassa ja Singapore on sen veturi.”

Seven Stones Finland yhdessä Seven Stones Indonesian kanssa toivottaa hyvää ystävänpäivää. Jos olet miettinyt vientiä, bisnestä tai sijoittamista Indonesiaan, ota yhteyttä: tanja@sevenstonesindonesia.com.