Siirry suoraan sisältöön
Home » Uutiset » Tanja Harjuniemi valittiin Suomi-Kaakkois-Aasia kauppayhdistyksen hallitukseen

Tanja Harjuniemi valittiin Suomi-Kaakkois-Aasia kauppayhdistyksen hallitukseen

15.6.2023

Seven Stones Finlandin toimitusjohtaja Tanja Harjuniemi valittiin Suomi-Kaakkois-Aasia kauppayhdistyksen vuosikokouksessa 14.6. hallituksen jäseneksi kaudelle 2023-2026. Puheenjohtajana jatkaa Kaulo&Partnersin toimitusjohtaja Jani Kaulo.

Vuonna 1993 perustetun kauppayhdistyksen tarkoituksena on edistää maiden välisiä kauppasuhteita ja tukea jäsenyrityksiä rakentamaan kestävää liiketoimintaa Kaakkois-Aasian maissa. Se on yksi 18:sta Keskuskauppakamarin yhteydessä toimivasta kauppayhdistyksestä.

Kauppayhdistys tarjoaa jäsenilleen tietoa kohdemarkkinoista ja mahdollisuuksia verkostoitumiseen.
”Pyrimme toiminnassamme siihen, että jäsenille tarjoutuu mahdollisuus pitää yllä tietouttaan sekä koko talousalueesta että kulloinkin ajankohtaisesta tai muuten kiinnostavasta kohdemaasta”, puheenjohtaja Kaulo linjaa.

Harjuniemi on vapaana toimittajana perehtynyt yli kymmenen vuoden ajan Kaakkois-Aasian yhteiskunnalliseen ja taloudelliseen kehitykseen ja viimeiset pari vuotta hän on toiminut kansainvälistäjänä Indonesian markkinoilla.

”Toivon tuovani kauppayhdistykseen Indonesia-osaamiseni lisäksi viestinnällistä ja koulutuksellista vahvistusta sekä iloa ja intoa toimintaan”, Harjuniemi hehkuttaa.

Kaakkois-Aasian osuus maailmankaupan kasvusta on merkittävä

Kymmenen Kaakkois-Aasian maata – Brunei, Filippiinit, Indonesia, Kambodža, Laos, Malesia, Myanmar, Singapore, Thaimaa ja Vietnam – muodostavat 670 miljoonaisella väestöllään ja yli neljän prosentin vuosittaisella talouskasvullaan maailman viidenneksi suurimman ja nopeimmin kasvavan talousalueen.

Vaikka maat ovat keskenään varsin erilaisia, ne ovat kaikki nopeasti kehittyviä talouksia, joiden kasvuluvut ovat enimmäkseen hyvällä tasolla ja maiden markkinapotentiaali huomattava. Tämä tekee Kaakkois-Aasian maista erittäin kiinnostavia bisneskumppaneita suomalaisyrityksille.

Kaakkois-Aasialle on tunnusomaista rikas kansallisuuksien ja kulttuurien kirjo. Maat eroavat myös kokonsa, väestömääränsä, maantieteen sekä yhteiskunnallisen ja taloudellisen rakenteen perusteella toisistaan. Etninen ja kulttuurinen monimuotoisuus on yleistä myös maiden sisällä.

Lue lisää, tule mukaan kauppayhdistykseen: https://youtu.be/OkVgGXLy98A

Kauppayhdistyksen hallituksen kokoonpano

  • Puheenjohtaja Jani Kaulo, Kaulo&Partners
  • Varapuheenjohtaja Vesa Kalenius, Handelsbanken
  • Pekka Hemmi, Nordic Ventures Finland
  • Jussi Tourunen, Finnfund
  • Tanja Harjuniemi, Seven Stones Finland
  • Pekka Laitinen, Business Finland
  • Tuomo Rautakivi, T&M Full Service Company Limited

Seven Stones Finland on Tanjan johdolla liikkeellä pääkaupunkiseudulla koko kesäkuun. Ota yhteyttä tanja@sevenstonesindonesia.com ja sovitaan tapaaminen!

Seven Stones Indonesian kokenut asiantuntijatiimi tarjoaa kaiken kattavat yrityspalvelut ulkomaisille yrityksille ja yksityishenkilöille aina markkinoiden tutkimisesta ja kumppaneiden etsimisestä yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen.