Siirry suoraan sisältöön
Home » Uutiset » Thaimaa on Suomen toiseksi suurin kauppakumppani Kaakkois-Aasiassa

Thaimaa on Suomen toiseksi suurin kauppakumppani Kaakkois-Aasiassa

22.5.2023

Seven Stones auttaa suomalaisyritykset myös Thaimaan markkinoille kumppaninsa Norway Connectin kanssa. Norjaan viittaavasta nimestään huolimatta kumppanimme palvelee suomalaisia pitkällä kokemuksellaan, laajalla verkostollaan, ja ihan yhtä huolella kuin norjalaisiakin. Tapasimme Norway Connectin perustajan Axel Blomin Bangkokissa tänään. Hän on auttanut vuosien ajan suomalaisyrityksiä Thaimaan markkinoille.

Tapasimme myös erityisasiantuntija Kai Tuorilan Suomen Bangkokin suurlähetystöstä. Hän tunnistaa useita mahdollisuuksia suomalaisille palvelu- ja teknologiainnovaatioille esimerkiksi uusiutuvien energiamuotojen, kiertotalouden, koulutuksen, digitaalisten palveluiden, terveysteknologian ja elintarviketeollisuuden aloilla.
”Nyt täytyy pitää mielessä, että Thaimaa ei ole enää halvan työvoiman maa, jolloin sen on haettava kilpailukykyä tuotannon tehostamisella”, Tuorila painottaa.

Haluatko kuulla lisää? Seven Stones Finland on pääkaupunkiseudulla liikkeellä koko kesäkuun. Ota yhteyttä tanja@sevenstonesindonesia.com ja sovitaan tapaaminen!